- edit -
Aan de hand van onderstaande review e.mail contact gehad met cameranu.nl.
Hierin werden excuses aangeboden. En ik vind het ontzettend netjes dat ik een cadeaubon heb ontvangen ter compensatie! (Ik had ook de keuze om het product te retourneren, maar omdat ik het reeds heb afgemonteerd leek mij dat niet de beste oplossing)
----
Laatst een 3e camera besteld nadat ik er reeds 2 besteld had. Echter toen ik de doos opende leek het alsof die gebruikt was. Vervolgens aangesloten, wil hem configureren via de browser, default password werkte niet. Helaas hij was gebruikt na een factory reset kon ik erin. Ik probeer echter nog steeds te achterhalen waarom die ooit door iemand terug is gestuurd. Product werkt verder prima, had alleen een paar krasjes. Dat maakt echter niet zoveel uit omdat die toch buiten hangt. Er had wel een kleine korting mogen zijn voor een gebruikt product. (Je weet natuurlijk nooit hoelang die gebruikt is). Over het algemeen zeer tevreden over de webshop. Maar meld je klanten als je een gebruikt product wilt leveren.
Zeer tevreden, niks op aan te merken. Doen wat ze beloven
Klantenservicenetjes en vriendelijk mailcontact niks mis mee
Beste MuchTaG,
Bedankt voor je review, fijn dat je over het algemeen tevreden over ons bent. Wat betreft het ontvangen artikel, daar lijkt iets mis gegaan te zijn. We hebben je per email al even een voorstel gedaan om het op te lossen, en zien je reactie graag tegemoet.
Hartelijke groeten,
CameraNU.nl