Afuture

Tja wat moet ik hier nog op gaan zeggen, 17 maart een muis besteld (logitech MX master silver) wellicht met 4 dagen tot uitspreken van faillissement weten ze al dat het niet geleverd gaat worden want zo een aanvraag van de schuldeiser moet er al met hun medeweten zijn!
Kortom de verhalen dat ze het ze goed hadden willen doen slaat kant noch wal.
Gewoon ordinair opgelicht en dan nog met de mededeling hier op tweakers dat je niet meer kon bestellen dagen voor aanvang. Tja ik wel met nog een weekend ertussen en 2 werkdagen. Maar ja nu kunnen de eigenaren tenminste zeggen dat zij misschien dag voor uitspreken van faillissement het toch zo goed voorhadden met hun klanten! terwijl je weet dat er een aanvraag loopt!

Bedankt Afuture voor de nette communicatie bedankt Afuture voor het netjes op tijd afsluiten van jullie betalings systeem. bedankt voor het besparen van die enkele die wellicht bespaard blijft wat anderen wel hebben gekregen van jullie, nmlk een hele hoop shit.

Ook bijzonder bijster dat je zonder enige mededeling van deze super nette curator nog gewoon op de website kunt inloggen op de website, een account kunt aanmaken en nog zaken in je winkelmandje kunt doen en de prijs indicatie nog altijd dagelijks varieert en dat de levertijden mee veranderen.
Weet ik ook weer wat je daar aan kunt hebben.

Regel dit landelijk! als een er een aanvraag loopt voor faillissement! dat dit via de wet vermeld dient te worden! en al helemaal als de boel opgeheven is DAN HELEMAAL STOP ipv elke curator die maar een beetje de boel kan gaan doen overkomen zoals de portemonnee betaamd!

Pff wat een shit heb je mbt webshops, en al die organisaties die er zogenaamd voor de consument zijn trekken zich terug voordat de boel ontploft terwijl die webshops er veel voor betalen voor dat lidmaatschap, die blijken zich toch x op keer op de een of andere manier vanaf te maken voordat de zaak plat gaat dat klopt niet! Die organisaties zouden het verplicht moeten stellen dit soort zaken verplicht te melden aan hun! zodat zij de consument kunnen inlichten! en zo niet geef mij dan maar een logo als consument dat diezelfde organisaties die pretenderen er voor de consument er zogenaamd te zijn! dit terug vergoeden aan de klant die bij diezelfde organisaties centraal staan!.
Maar nee vroegtijdig de kerk verlaten en het afschuiven en het op de verzekering van een garantie gooien waar je Europees recht op hebt! Het is niets meer dan geld aftikken van de aangesloten webshops.

Lullig en niet netjes van de winkel, maar ook niet van die organisaties die garanties afgeven en eigenlijk niets meer bieden dan wat in Europees verband is vastgesteld waar je recht op hebt, ik begin er behoorlijk de balen van te krijgen dat ik naar de grote jongens moet kijken! en juist niet naar die keurmerken jungle!

Vanwaar deze frustratie? helaas is al de 4e webshop die weer eens over de schop gaat terwijl ik bestel, misschien moet ik maar op mijzelf een keurmerk gaan toepassen.

Scorekaart voor Afuture