FOKA Superstore

Ik heb online, de Samsung UE49KU6400 besteld bij Foka.
Deze TV heeft op hardware.info de prijs voor "beste 4K tv onder 1000 euro" en dat was voor mij de reden om te kiezen voor dit model.

Na lang rondzoeken kwam ik uit bij Foka, ze schelen nauwelijks met de goedkoopste "internet-only" winkels (foka heeft ook een fysieke winkel) en bieden daarnaast ook nog eens 3 jaar "extra" garantie waardoor ik dus 5 jaar garantie heb zonder meerprijs.

Foka heeft daarnaast een zeer servicegerichte klantenservice, Als ik ze bel. dan nemen ze graag de tijd om mij te helpen met mij vragen. Dit is echt een zaak die er moeite voor doet om je in de toekomst terug te laten komen.

Daarnaast hebben ze me goed op de hoogte gehouden bij het gehele bestel proces, zo taste ik niet in het duister waar mijn bestelling uit hing.

Kortom, een zeer goede service waar ik in de toekomst zeker terug zal komen!

Ik ben vanaf het begin tot het einde van mijn bestelling goed op de hoogte gehouden door Fokka. op de website stond vermeld dat het product momenteel niet op voorraad was, ondaks het feit dat ik dit wist, werd i ktoch gebeld om het wel even te vermelden dat de levertijd 5 dagen betrof. (zeer klantvriendelijk vind ik dit)

De klantenservice heeft mij goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, met daarbij alle vragen snel en correct te beantwoorden.

Scorekaart voor FOKA Superstore