CAPS

Prima shop, helaas bleek het bestelde moederbord niet meer leverbaar ondanks dat er bij stond 2 tot 4 werkdagen. Hierna fijn persoonlijk contact gehad en werd mij gevraagd naar mijn wensen en eisen voor een alternatief (kon uiteraard ook mijn bestelling annuleren). Er kwam eigenlijk een prima alternatief naar voren echter was de prijs wel 35% hoger. Desondanks was het nog steeds een goede prijs i.v.t. andere aanbieders dus akkoord gegaan met het voorstel.

Ik kreeg de bevestiging een dag later en toen was de prijs opeens ruim €10 hoger dan afgesproken, blijkbaar was de prijs tussen mijn akkoord en de verwerking omhoog gegaan. Bij navraag is dit direct gecorrigeerd.

Iets later kwam ik tot de conclusie dat het moederbord niet in mijn kast zou gaan passen, meteen op zoek gegaan naar een andere kast en meteen oook maar een voeding, ook hier was sicomputers het meest gunstig qua prijs en kon het zelfs nog bij de lopende bestelling toevoegen.

De eerste bestelling kon niet geleverd worden, het alternatief én extra bestelde waren vervolgens binnen 2 dagen geleverd.

Zeer snel, en persoonlijk contact. Heb er een fijn gevoel bij gekregen, daarom ook direct meer besteld. De andere score was ook uitstekend geweest als de informatie had geklopt. Ik begrijp dat dit voornamelijk bij de leverancier ligt maar misschien een trigger om deze hier ook op aan te spreken.

Scorekaart voor CAPS

Qshops