4Launch

Ik bestel regelmatig bij 4Launch, simpelweg omdat ik een trouwe klant ben. De website is overzichtelijk, het is ook makkelijk om gerelateerde artikelen toe te voegen in je winkelmand, prijzen zijn concurrerend en de betaalopties zijn prima.

De verpakking waarin 4Launch verzend is altijd prima, het zijn dozen met eigen opdruk wat het uitpakken altijd wat leuker maakt. Er wordt ook altijd gebruik gemaakt van SealdAir (die luchtzakjes) zodat artikelen niet kunnen bewegen in de doos.
Maar waarom dan "maar" 4 sterren.. omdat ik vind dat de order afhandeling bij 4Launch een stuk sneller kan, bestellingen zijn vrijwel nooit de volgende dag geleverd, eigenlijk is dit iets wat wij als consument (ja wij zijn verwend) voortaan als standaard zien. Ook wijzigingen in een bestelling door laten voeren duurt voor mijn gevoel lang, als ik iets 's ochtends laat wijzigen krijg ik over het algemeen 's middags of laat in de middag pas een bevestiging.

De klanten service is prima, ik heb een aantal RMA`s ingezonden en deze werden over het algemeen ook vervangen. Er is één keer een dispuut geweest omdat ik een artikel retour had gezonden wat volgens 4Launch niet defect was. Achteraf bleek dit toch zo te zijn en was alles afgehandeld maar toch dit leverde een vertraging op.

Scorekaart voor 4Launch