Webshop is zeer overzichtelijk, enorme keus. Goede en duidelijke informatie over alle aangeboden producten. Deze webwinkel biedt zelfs producten aan die elders bijna niet te verkrijgen zijn. Dit gold ook voor mijn projectiescherm. Eigenlijk elders nergens te koop.
VerzendingKlein projectiescherm besteld. Nog gebeld met de shop of product inderdaad de volgende dag geleverd kon worden voor de standaard verzendkosten, ongeveer 10 euro. Er werd gezegd: Klein formaat projectiescherm, zeker geen probleem. Voor 15:00 besteld, morgen zeker in huis. Aldus besteld. Diverse bevestigingsmails ontvangen ivm order, betaling en factuur. Echter geen bevestiging van verzending. De volgende ochtend gebeld voor verzendbevestiging. Er zou een track en trace link worden verzonden van UPS. In plaats daarvan ontving ik een mail met het bericht dat het projectiescherm toch niet was verzonden door een fout in het centrale magazijn in Duitsland. Voor 15:00 uur besteld is dus nooit een garantie dat het een dag later in huis is. Er is namelijk helemaal geen magazijn in Nederland. Alles komt uit Duitsland. Kreeg een excuusmail dat ik de order kon annuleren of ophalen in Duitsland. Er was geen andere mogelijkheid om dit scherm snel elders te kopen, dus maar opgehaald in Duitsland. Personeel daar niet aardig. Hoewel we hadden bevestigd in Nederland dat we het gingen ophalen in Duitsland, wisten ze daar van niets. Blijkbaar moesten ze eerst bellen met het filiaal in Nederland. Geen excuses, niets. Uiteraard geen korting op de verzendkosten. Zeer slechte service en particuliere klanten interesseert hen blijkbaar helemaal niet. Ik koop hier nooit meer.
KlantenserviceZoals al eerder aangegeven een zeer slechte service van dit bedrijf. Telefonische toezegging dat het de volgende dag zou worden geleverd wordt gewoon niet nagekomen. Terwijl ik toch ruim voor 15:00 uur had besteld. Alleen expresse levering vanaf 55 euro zou kunnen betekenen dat het product de volgende dag geleverd kan worden. Alles moet dus sowieso uit Duitsland komen.