Ik heb bij dit bedrijf 4 producten besteld waarvan er 2 niet direct leverbaar waren, dit wist ik op het moment dat ik de producten bestelde, 2-5 werkdagen werd gegeven als indicatie van de levertijd. Na 5 werk dagen heb ik zelf maar contact opgenomen en werd er gezegd dat de producten aan het einde van de week alsnog binnen zouden komen, maar ook deze toezegging kon niet waar gemaakt worden. Toen ik door kreeg dat ik de bestelling aan het einde van de week nog niet geleverd zou worden heb ik nog maar een keer gebeld, dit maal werd mij verteld dat de producten bijna binnen waren, en dat die zo spoedig mogelijk opgestuurd zouden worden. Inmiddels zijn we 9 werkdagen verder, en de producten zijn nog steeds niet binnen bij "afuture", er is ook nog geen contact met mij op genomen over het feit dat de producten nog steeds niet binnen zijn. Samenvatting; Waardeloos!
KlantenserviceEen aantal keer heb ik contact proberen te zoeken met dit bedrijf waarvan 2 keer zeer voorspoedig verliepen. De eerste keer kreeg ik iemand aan de telefoon die mij half om half kon vertellen dat de bestelling uiteindelijk met een paar dagen vertraging bij mij binnen zou komen, toch kon hij mij niet precies vertellen wat de status was van de producten die nog bij hun binnen moesten komen, omdat mij dit niet verteld kon worden hechtte ik al weinig waarde aan zijn toezegging. Een paar dagen later weer gebeld met precies dezelfde vraag als voorheen, gelukkig kon deze dame mij wel vertellen wanneer de producten bij hun binnen zouden komen, na dit telefoontje had ik dan ook het vertrouwen dat alles nog wel goed zou komen. We zijn nu weer een paar dagen verder en de data waarop de producten bij hun binnen zouden komen zijn inmiddels verstreken en tot mijn verbazing zijn de producten nog steeds niet binnen. Vandaag nogmaals contact proberen te zoeken, maar helaas staat er een lange (fictieve) wachtrij voor de telefoon en wordt er ook niet op mijn mail gereageerd met daarin het verzoek op de order te annuleren.