Whinkel

Op 15 januari een monitor besteld. Deze zou op voorraad zijn en de volgende dag geleverd worden. Helaas na drie dagen nog niet geleverd waarop ik contact heb opgenomen met whinkel. Toezegging gekregen dat de monitor binnen enkele dagen geleverd zou worden. Uiteindelijk bijna twee weken moeten wachten op de levering. Geleverd in keukenfolie en nadat ik de order al geannuleerd had. Ik had inmiddels de monitor al elders (coolbue) besteld. Terugsturen ging zonder problemen (al werd ik wel gebeld of ik de monitor echt niet wilde houden).
Terugbetaling is nog altijd niet in orde. Ik wacht inmiddels al anderhalve maand op mijn geld. Contact opgenomen via mail, live chat, telefonisch en elke keer is er iets anders waardoor het nog niet terugbetaald is. Ik wil gewoon mijn geld terug.

Daarnaast viel het mij op dat whinkel niet eerlijk is in zijn klantbeoordelingen: op de website geven ze aan een 9.5 te scoren, terwijl dit in werkelijkheid nog geen 9 is (en het lijkt alsof ze dit cijfer kunstmatig hoog houden).

Dure monitor werd verzonden in keukenfolie en werd na twee weken geleverd in plaats van de volgende dag.

Hoop smoesjes, weinig actie. Inmiddels klacht ingediend bij thuiswinkel.org. Hopelijk kunnen zij ze aansporen wat te gaan doen.

Hey Jeremy,
Ik heb begrepen dat mijn collega's dit probleem al eerder voor je hebben opgelost. Niet fijn om te lezen dat het zo is gegaan en daarom nemen we graag contact met je op om alles nogmaals na te lopen.
Hartelijke groet,
Whinkel