Afuture

Hou jullie centen weg bij dit bedrijf uiterst onbetrouwbaar !!! Ook de retour afdeling laat zwaar te wensen over.

Ze staan zelf niet in voor het leveren, extern bedrijf dus ze trekken zich niets aan van het tijdig leveren.

Dit online bedrijf krijgt een dikke nul, zelf niet een halfje. Zeer slechte service. Na eerdere problemen door foute foto's op hun website van een product van 1650 euro, een rembours aangevraagd, antwoord niet mogelijk. Ik kreeg de melding van het bijhorende stuk ook te kopen. Op de foto's dacht ik duidelijk te zien dat het om het geheel gaat. Uiteindelijk is het eerste bestelde stuk bij hun gebleven en heb ik het bijhorende stuk onlangs toch moeten bestellen. Dus nog eens bijna 1500 euro overgeschreven op 6 maart. Op 9 maart krijg ik bevestiging dat het geld binnen is maar goederen niet op voorraad. Op 12 maart krijg ik telefoon om te vragen wanneer ik de goederen kan ontvangen, dit aangezien het om een pallet gaat. We spreken af om vrijdag 17 maart te leveren . Wat denk je ???? Om 16 u gebeld naar klantendienst, ik kreeg antwoord ze zijn onderweg, wordt vandaag geleverd voor 18u. Als zelfstandige blijf ik dus van 8u tot 18 u thuis voor deze levering. Om 18u gebeld naar de klantendienst en als antwoord gekregen " ZE HADDEN GEEN TIJD " ze komen maandag in de voormiddag. Wat denk je waarom ik nu dit fantastische bedrijf op het net plaats, We zijn nu bijna 13u en nog steeds niemand gezien.
Het is een onbetrouwbare en onprofessionele onlineshop. IK HOOP DAT IK MIJN GOEDEREN MET EEN TOTAAL BEDRAG VAN MEER DAN 3000 euro nog zie.
Mijn eerste klacht aan dit bedrijf is via trustpilot gedaan in januari dit jaar.
Hou jullie centjes weg bij dit bedrijf.
Dank voor het lezen en U bent gewaarschuwd.

Scorekaart voor Afuture