FOKA Superstore

Stroeve afhandeling van webbestelling, doordat ik met credit card had betaald. TV-beeld en -geluid begonnen al snel te haperen, dus wilde ik de TV omruilen. Prettige ontvangst in de winkel, aandacht voor de klant. Filiaalchef Krish heeft voor een bevredigende oplossing gezorgd.

Ik had aanvankelijk een ander model besteld. De levering kwam maar moeizaam tot stand: vrijdag besteld, maar pas dinsdag gleverd na veel telefoontjes. De PostNL-koerier kwam zijn afspraak ook nog eens niet na. Tot overmaat van ramp vertoonde de TV kuren. Vanalles geprobeerd tot aan dure HDMI-kabels aan toe. Niets hielp. (Achteraf bleek dit waarschijnlijk aan mijn Ziggobox te liggen, sorry FOKA). In de winkel kon ik de TV na enig aandringen omruilen, maar wel voor een ander model. Het werd de UE49KU6400 voor €50 meer, maar met iets betere specs. Omdat het geen Nederlands model was, bleek er alleen een Smart afstandsbediening te zijn toegevoegd. Na een mailtje naar FOKA werd alsnog zonder kosten een standaard ab toegezonden. Perfect.

Scorekaart voor FOKA Superstore