Kamera Express België

Op zoek naar een nieuw statief voor foto en video opnames heb ik heel het net afgeschuimd en tientallen reviews gelezen en bekeken. Tot ik vond dat ik op de hoogte was van wat er tegenwoordig in de statief wereld te vinden is. Dan volgde het moeilijkste: eliminatie. Welke eigenschappen zijn prioritair, tot welke prijs kan ik gaan? Uiteindelijk bleven er 3 statieven over. En die drie statieven vond ik allemaal terug bij Kamera Express. Het aanbod is hier dus dik in orde. Na dieper vergelijkend onderzoek heb ik mijn keuze gemaakt. Natuurlijk weer het duurste van de drie. Maar met de correcte prijs bij Kamera Express heb ik toch het gevoel waar voor mijn geld te krijgen.
2 opmerkingen: het vergelijken van producten op de site is nogal mager, en ik slaag er niet in iets op een verlanglijst te plaatsen.

Het online bestellen verliep probleemloos, met duidelijke feedback. Met het geleverde trackingnummer kon ik mijn bestelling mooi opvolgen. De levering was binnen de 24 uur, op een zaterdag. Ik voel me bijna schuldig dat dit allemaal kan tegenwoordig: een gratis service die dag en nacht voor je werkt.

Scorekaart voor Kamera Express België