4Launch

site, bestellen, betalen, verzenden.. helemaal prima
klachtafhandeling: ruk, waardeloos, non responsive, traag. ondanks dat ik er heel veel geld uit heb gegeven is de laatste ervaring zo slecht dat ik er niet meer zal kopen.

Na een aantal goed gelopen bestellingen en leveringen kocht ik op 1 juni 1 stuks Fibaro Rolluikschakelaar FGRM-222 Z-Wave. Omdat dit goed liep, kocht ik er 12 dagen later nog twee stuks. Ik heb er dus drie gekocht, waar er eentje van stuk ging. Ook aanmelden in het zwave netwerk ging niet meer, batterij vervangen, helaas defect. Andere twee werken nog altijd prima.

De feiten:
1 jun 2016 aanschaf schakelaar ordernr 1558912
22 jan 2017 defect geconstateerd, melding gemaakt via website
22 jan 2017 RMA aanvraag ontvangen, nummer 0130221
23 jan 2017 RMA aanvraag geaccepteerd onder garantie
23 jan 2017 schakelaar opgestuurd naar 4Launch
24 jan 2017 schakelaar ontvangen door 4Launch
27 jan 2017 4launch meldt dat de schakelaar doorgezet is voor nadere beoordeling. dit duurt 2 tot 4(!!!) weken(!!!) meldt 4Launch
30 jan 2017 opmerking gestuurd naar 4launch dat ik niet content ben met 2 tot 5 weken na verzenden naar 4launch zonder rolluik schakelaar zit
30 jan 2017 antwoord van 4launch 'we doen ons uiterste best'
26 feb 2017 klacht gestuurd via de website van 4launch dat ik ALTIJD nog niet mijn schakelaar terug heb EN ik heb niks vernomen van ze
16 maa 2017 nul, niks van 4Launch vernomen, geen statusupdates enz

Het is dus nu bijna ACHT weken dat ik zonder schakelaar zit, mijn rolluiken op 'half zeven' hangen en
* dat 4launch liegt dat het tussen de 2 en 4 weken zal duren voor ik een nieuwe heb
* 4launch NIET met status updates komt
* 4launch NIET reageert op mijn klacht van 26 februari

Ik ben erg ontevreden over de klantenservice van 4launch.
RMA nummer 0130221.

Geachte klant,

Naar aanleiding van uw verhaal hebben wij uw case verder uitgezocht. Wij zien dat deze inderdaad langer heeft gelopen dan gebruikelijk. Uw RMA heeft om onduidelijke redenen langer gelopen dan verwacht. Om deze reden zullen wij dit dan ook verder intern uitzoeken en willen onze excuses aanbieden voor het langere verloop. Momenteel is uw product vervangen en naar u verzonden.

4Launch - Customer Support

Scorekaart voor 4Launch