Er werd van te voren gezegd dat de tv ziggo geschikt is. Wat dus niet zo blijkt te zijn. Er werd gezegd dat ik terug gebeld werdt. (is niet gebeurd) Er werd gezegd dat ik op de foka site kon zien dat de tv niet ziggo geschikt was, blijkt niet waar. Vervolgens wordt er maar beweerd dat er op de philips site staat dat deze tv alleen CI+ 1.3 geschikt is, blijkt ook niet waar er staat alleen CI+
Hun oplossing was dat ik maar nog meer geld moet uitgeven aan een nieuwe CI+ module of de verzendkosten voor retourneren. Hier ben ik het totaal niet mee eens omdat ik hiervoor van te voren heb gebeld.
Kortom: Totaal niet klantvriendelijk (ze laten mij niet eens uitpraten), geen oplossing, meerdere keren liegen, zit al een week zonder tv en het alsmaar bellen is ook niet gratis.
Ik zou iedereen ten strengste afraden bij deze winkel ook maar iets te kopen. Je wordt als klant gewoon misleid. En hun klantenservice is te triest voor woorden.