Ik heb een product besteld bij Centralpoint, waar er het volgende stond:
Screw terminals - 0,93 - aantal: 10.
Dus bestel ik er 10 (heb er 100 nodig), en krijg ik (ofcourse) één zakje met 10 schroefterminals. Best grappig, vond ik, maar toen ik belde (5x ofzo) kreeg ik uitéindelijk te horen dat ik er maar tien ging krijgen
Ik vind het erg onduidelijk, zij vinden van niet. Terugsturen mag gewoon, maar er is niks geen compensatie, en ik heb extreem veel tijd verdaan met bellen over zoiets sufs.
De eerste keer dat ik belde (over dit mijns inziens simpele probleem) werd ik vriendelijk te woord gestaan, maar absoluut niet verder geholpen. Er zou gemaild worden en ze moesten één of andere fabrikant contacteren. Ik had vroeg gebeld maar de volgende dag nog steeds niks gehoord, dus belde ik weer. Die wist het ook niet en moest het weer aan die persoon terugvragen, maar die was er niet, dus moest ik een andere dag maar wéér bellen;
Dat ging allemaal een paar keer zo, totdat ik vandaag iemand aan de lijn kreeg die me prompt vertelde dat ik er maar 10 ging krijgen, en dat ik niet zo moest zeuren over de "onduidelijkheid" van "aantal: 10", want dat snapt toch iedereen"? En elke webshop doet dat zo.
Ben ik lekker mee geholpen, maar niet heus. Een hoop nutteloze tijd verdaan.