Ik moest een Gelid Solutions Revisie 2 VGA koeler hebben en bij SiComputers was deze het goedkoopste: 21 euro bij afhalen.
Tl;tr
Ik wilde graag Revisie 2
In de naam van het product staat 'Revisie 2'
De afbeeldingen van het product zijn Revisie 2
Ik kreeg Revisie A
Bij navraag kreeg ik een verhaal over artikelnummers
Ik wilde geen artikelnummers, ik wilde een VGA koeler Revisie 2.
Jammer. Vijf weken moeten wachten. Geld is terug. De wereld draait door.
Echter zag ik thuis dat ik niet de Revisie 2 had meegekregen maar de Revisie A. En die past niet op mijn R9 290. Mailtje gestuurd. Na een week nog een mailtje met het verzoek tot antwoord. Na overleg de koeler teruggebracht en ze zouden me bellen wanneer de Revisie 2 zou komen. Geen belletje. Toen ik weer mailde kreeg ik een raar verhaal over dat ik het artikelnummer moest opzoeken op de website en dan zou Revisie A te zien zijn. Dus ik had verkeerd besteld. Ik mocht de Revisie 2 wel opnieuw op de website kopen. Echter nu van 21 naar 38 euro. Ze stuurde zelfs de factuur in de bijlage mee als bewijs. Echter staat er op de factuur Revisie 2! Maar daar gingen ze niet meer op in. Op de productpagina staan afbeeldingen van het product: allemaal Revisie 2. In de naam van het product staat Rev. 2. Maar als ik een reverse search op de website had gedaan, had ik gezien dat het om Revisie A zou gaan. Ja, goed verhaal. Ik kreeg als service ook een link naar een alinea in hun algemene voorwaarden.