CAPS

Kon terwijl ik besteld had nog van product wisselen en hielpen goed compatibiliteit NVMe SSD met moederbord te bepalen. (H110 chipset heeft 6 PCIe lanes, onduidelijkheid hoeveel er over blijven en gezien dit bord versie 2.0 gebruikt was de vraag of de maximale snelheid wel bereikt kon worden, volgens de winkel krijgt de M.2 NVMe SSD er op dit bord meestal 3 toegewezen, dus maximaal 3x5Gbit zou vertalen in max 1500MB/s) Ook achteraf geholpen met een gouden tip, toen het bord niet opstartte (nl reepjes geheugen apart te proberen) toen bleek dat Remarkt.nl mij slecht geheugen had geleverd. Deskundig advies ook, ze hebben me op mijn verzoek gebeld, en 20-25 min geholpen met advies. was geen probleem een goedkopere SSD te kiezen al had ik al betaald. maar wel als je zelf wil bellen: het 0900 nummer kost 80 ct/min ofzo... zou 50ct moeten zijn, dan zou ik dat graag voor over hebben om geholpen te worden. Las slechte reviews, dus was bang voor tel. contcact maar ben dus juist blij dat ze zelf mij belden.

Kwam snel, goed verpakt, niks op aan te merken.

Prima want ze hebben mij gebeld en uitvoerig geholpen, zie bovenstaand.

Scorekaart voor CAPS

Qshops