Ik had na 30 jaar een kapotte B&W speaker. B&W kon geen onderdelen meer leveren en daarom via de pricewatch uitgekomen bij Stassen om nieuwe speakers te bestellen. Via de email nagevraagd of de speakers leverbaar waren. De chatfunctie op de website heb ik nooit bemand aangetroffen. Op de email werd vlot gereageerd waarna ik ze besteld en betaald heb. Factuur was netjes via de mail aangeleverd.
VerzendingMeteen nadat de betaling binnen was, werden de producten verzonden en de volgende dag door PostNL afgeleverd.
KlantenserviceKort nadat ik de speakers had ontvangen is het me toch nog gelukt via marktplaats reserve onderdelen te kopen voor mijn oude speakers en heb ik deze kunnen repareren. Omdat ik nog binnen de 14 dagen van de afkoelingsperiode zat heb ik via de website van Stassen afkoelingsperiode-formulier gedownload en ingevuld voor retournering van de bestelling. Speakers terug gestuurd en 3 dagen later nog even nagebeld over de voortgang van de terugbetaling.
Ik kreeg een paar keer geen gehoor en ook geen voicemail o.i.d.. Maar tot mijn verbazing werd ik dezelfde dag nog teruggebeld omdat men had gezien dat ik had gebeld (nummerherkenning). Bleek dat ze het geld die dag nog zouden overmaken en dat het geen probleem was dat ik de speakers had terug gezonden. Volgende dag was inderdaad het bedrag terug gestort.
Netjes en vlot afgehandeld dus. Zo hoort het ook, maar je maakt het nog wel eens anders mee.