Afuture

Slechte service, klant onvriendelijke communicatie en een vreselijk log en langzaam retour beleid. Afuture is je liever arm dan rijk als je een probleem aangeeft. ook al ben je al jaren klant...Zelfs als je er niets aan kan doen doen ze alsof hun neus bloed. Ik ben in 2016 maanden met ze bezig moeten zijn.

Bestel hier alleen iets als je een 1 of 2 euro euro perse moet besparen maar als er iets is met je apparaat dan krijg je er echt spijt van. Ze zijn goedkoop maar dat is niet voor niets!!!

Hun levertijden zijn niet zoals ze aangeven. Ook houden ze je niet op de hoogte maar gaan ze er vanuit dat je wel zal (moeten) wachten. Ze hebben immers dan toch je geld. Ze doen als of ze snel kunnen leveren maar ik heb ruim 2 weken moeten wachten op een bestelling welke 3 dagen zou duren en ik binnen 24uur bij Bol.com achter af beter had kunnen bestellen.

Het is net als of je met contact gestoorde robots/mensen praat. ze blijven in herhaling vallen en doen gevoelloos je meteen naar algemene voorwaarden wijzen en andere lelijke klant onvriendelijke uitingen. Je wil werkelijk geen problemen hebben met je bestelde producten bij afuture.nl want anders trek je je haren uit je hoofd van gekkigheid. Sorry dat ik het zeg maar de prijzen zijn inderdaad heel goedkoop bij afuture.nl maar dat is niet voor niets. vermijd deze winkel! het is de paar euro dat ze goedkoper zijn DUS ECHT NIET WAARD !

Scorekaart voor Afuture