ReplaceDirect.nl

overzichtelijke duidelijke site
maar niet helemaal waar wat er staat.
er staat vrolijk: Voor 23:00 uur besteld de volgende dag in huis*
dus ik heb mijn spullen besteld op 25-2-2017 5:50pm
ik heb een keurige mail ontvangen dat de verwachte datum van leveren 6-3-2017 zou zijn ( dit is dus geen voor 11 besteld morgen in huis )
ik snap dat als je op zaterdag besteld dat het niet zondag geleverd word maar dit is een ruime week. inmiddels zijn we op vrijdag 10-3-2017 en is het nog steeds niet geleverd.

na zelf contact te hebben moeten maken met de klanten service die je overigens keurig te woord staat. krijg ik te horen dat mijn producten ineens niet direct leverbaar zijn. en onbekend is wanneer ik het krijg. ik heb afgesproken dat het uit gezocht wordt maar nu een dag verder nog niets gehoord.

Beste, bedankt voor de review!

Ik vrees dat er hier simpelweg sprake is geweest van een artikelbestelling welke niet op voorraad was. Het feit dat je in de orderbevestiging al een verwachte leverdatum is gecommuniceerd, welke niet de volgende dag zou zijn, zet mijn verwachting kracht bij.
De service "op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis" kunnen we prima waarmaken, wanneer het vanzelfsprekend bestellingen betreft met voorraad-artikelen.
Wanneer er op de website en in de orderbevestiging reeds een verwachte bezorgdatum gecommuniceerd is, is er voor ons vanzelfsprekend ook geen directe aanleiding om pro-actief contact op te nemen. Als we een reeds gecommuniceerde verwachte bezorgdatum niet gaan halen, of niet gehaald hebben, zullen we de klant vanzelfsprekend wel z.s.m. contacteren.

Moest je nog enige info over de bestelling kunnen weerleggen, kunnen we vanzelfsprekend kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen.

Alvast bedankt, en goed weekend gewenst!

Scorekaart voor ReplaceDirect.nl