In februari een DXracer stoel bij Gamegear gekocht. Bestelling verliep prima, verder niets op aan te merken. Eventueel verbeterpuntje, het valt me op dat gamegear niet vermeld word op tweakers pricewatch bij de dxracer stoelen (en mogelijk andere gebieden).
VerzendingSnelle levering en stevig verpakt!
KlantenserviceWaar ik toch even wil over uitwijden is de klantenservice van gamegear. Hier ben ik érg tevreden over, en dat mag ook wel eens in de verf gezet worden. Ik zal dan ook in in het vervolg hier vaker aankopen doen (ook als het elders een paar euro minder zou kosten).
Voor een beetje een beeld te scheppen: de afmetingen van de europese variant van de DXracer verschillen met de amerikaanse afmetingen. Deze informatie vind je online zeer moeilijk terug, en al helemaal niet op de officiele site van DXracer zelf. Ik had me dan ook gebaseerd op de officiele maten van DXracer die ik online terugvond - echter blijken deze de amerikaanse afmetingen te zijn, en wijken de europese stoelen af.
Daardoor bleek de stoel te laag, en DXracer wilde hier zelf niet tussenkomen (wat ik schande vind!).
Gelukkig gaat Gamegear toch echt voor een tevreden klant, en hebben ze me op een aangename en persoonlijke wijze te woord gestaan om toch naar een oplossing te zoeken. Hierin heeft Bieke van Gamegear een grote rol gespeeld. Waar DXracer zelf niet in wilde tussenkomen hebben zij me dan toch van een kostenloze oplossing voorzien, dus voor hun eigen rekening... erg knap!
Bedankt Gamegear!