4Launch

Pas op, dit bedrijf liegt je voor RMA van meer dan 3 maanden
Producten kwijt, leugens, administratie fouten en stress om een GPU te ruilen, deze firma kan beter zijn deuren sluiten.

Ik zal een compleet verhaal zetten onder Klantenservice, lees dit en zet deze winkel daarna op je Black list !

4launch zend zijn hardware in dozen met hun naam erop, lekker slim zo weet iedereen dat er iets duurs in zit !

Het product word onderin gelegd en daar bovenop verpakkings materiaal, of ander om waardoor je net zogoed geen verpakkings materiaal er in kan stoppen als de doos valt krijgt het product nog de klap.

MSI 970 gaming en HD RMA gedaan op 23-11-2016 van de harddisk kreeg ik een 1 dag later een mail is naar de fabrikant, na week kreeg ik mail dat er een pakket onderweg was, dit was de HD.

Hoorde niets over de GPU, dus gebeld over me GPU deze was kapot getest verder geen info,
Week later nogmaals gebeld zelfde verhaal, 4launch weet niet waar hij is.

Week later nogmaals contact, nu is de kaart zonder melding naar fabrikant gestuurd, dus ik stel oplossing voor, maar dat kan niet moet wachten op fabrikant 2 weken minimaal.

1.5 week later pakket verstuurd zonder overleg. 24-12-2017
27-12-2017 Post.nl raakt het pakket kwijt, ik meld dit bij 4launch die starten een onderzoek max 3 dagen.
2-1-2017 later 4launch zegt onderzoek duurt langer dan verwacht
Post.nl gebeld er loopt geen onderzoek!
7-1-2017 4launch geeft aan er loopt absolute wel een onderzoek
Post.nl zegt absolute niet.

Ik stuur een klacht 11-1-2017 geen reactie
18-1-2017 Neem ik contact met 4launch op ze zijn wakker en sturen direct een vervangende kaart op.

21-1-2017 De doos heeft een snee er in en de kaart is defect ! (Waarschijnlijk RMA van andere klant dus opnieuw RMA bij 4launch.

22-1-2017 post.nl bied excuses aan over de fouten en ik hoor dat 4launch pas op 19-1-2017 een onderzoek is gestart, ze hebben me dus weken voor gelogen daar over.

Weer geen reactie vanuit 4launch behalve ontvangen, na week bel ik zelf maar weer ze kunnen defect niet vinden, en dat terwijl ik een duidelijke omschrijving heb gestuurd van hoe te testen. Dus extra informatie en een foto's van defect.

Week later ligt hij opeens bij msi voor reparatie, hier ben ik het niet mee eens 4launch stuurt mij een defect product en vervangen dat niet direct voor nieuwe, maar moet wachten op een reparatie zeker na vorige gedoe.

Krijg mail van 4 launch dat ik nu 2 videokaarten heb, want post.nl geeft aan dat op 8-2-2017 de eerste zending is afgeleverd.
Nog meer leugens, post.nl weet van niets over dit afleveren.

Daarnaast is de nieuwe kaart ook al RMA dus ik heb geen GPU van 4launch, gaat lekker in de administratie bij 4launch.

16-2-2017 Klacht nr 2 Defect uit de doos hoort gewoon direct vervangen te worden. Geen reactie

Op 21-2-2017 bel ik de laatste keer voor ik juridische stappen ga ondernemen , nu word er direct een nieuwe opgestuurd, maar excuse van de leidinggevende voor al deze ellende blijft uit. En een vergoeding voor de vele kosten die ik heb gemaakt ook.

Meer dan 3 maanden

Ps: de klantenservice medewerkers heb ik verder geen klachten over die hebben heel erg hun best gedaan. Jammer genoeg dat al hun goede pogingen door management afgewezen werden.

Ps: Geen reactie tot op hede van 4launch, en nogsteeds geen factuur voor mijn nieuwe kaart !
Ik heb in de laatste 2 weken al 2x gemaild en 2x gebeld om een factuur, vandaag kreeg ik antwoord per mail:

Middels deze mail willen we u informeren over de navraag die wij voor u hebben uitgezet. Hieruit is gebleken dat wij in RMA 130078 de kaart voor u kosteloos hebben omgeruild, waardoor er geen nieuwe factuur is aangemaakt. Om deze reden kunnen wij u helaas niet voorzien van factuur voor de MSI Videokaart GeForce GTX 1060 Gaming X 6GB. De factuur die u reeds heeft ontvangen voor de Armor variant van deze videokaart in RMA 127671 is degene die u kan gebruiken.

Mijn antwoord is als volgt: Kosteloos omruilen moet ook in de boekhouding verwerkt worden, alles wat je in boekt moet je uit boeken.
Daarnaast is een 0 euro factuur maken een paar min werk.

MSI accepteert geen bon voor een armor editie als garantiebewijs voor gaming editie dat heb ik met de vorige al geprobeerd.
En niemand gaat een videokaart kopen met een bon van een andere kaart, dat snapt u denk ik ook wel.

Ik snap ook niet waar jullie mee bezig zijn, Eerst 3 maanden over een RMA doen.
Ik heb al twee klachten ingediend en stond op het punt juridische stappen te ondernemen.

En na dat alles gaan jullie door met dit gedrag is er geen einde aan jullie leugens en onprofessionele houding.

Los dit op!
Morgen zie ik of een mail waar een 0 euro factuur in zit of wanneer ik deze ga krijgen.

Geachte klant,

Wij betreuren hoe uw case is verlopen en kunnen beamen dat de opvolging en de communicatie beter had gekund en gemoeten. Hiervoor willen wij onze oprechte excuses aanbieden. Bij uw eerste RMA was de videokaart vervangen, echter was deze naar het nu aanziet niet bij u aangekomen. De communicatie met PostNL was niet geheel vlekkeloos geweest, waarbij wij uiteindelijk te horen hebben gekregen dat deze wel afgeleverd zou zijn. Hierdoor was dan ook enige verwarring ontstaan. Bij de tweede RMA was een vervangende videokaart doorbesteld bij onze leverancier. Het bevreemdt ons dan ook dat deze niet nieuw zou zijn en direct problemen gaf bij u. Bij de derde RMA had deze versneld afgehandeld kunnen worden gezien de hele historie. Uiteindelijk is alsnog een nieuwe videokaart afgestuurd. Desondanks hopen we dat deze kaart wel functioneert. Inzake deze case zullen wij u nog persoonlijk benaderen. Nogmaals onze excuses voor enig ongemak.

4Launch - Customer Support

Scorekaart voor 4Launch