Bij Bol.com kan men het blijkbaar niet schelen of producten goed verpakt worden of niet. Zodra het geld binnen is, doet het product er niet meer aan toe. Hier hebben we meerdere malen iets beschadigd binnengekregen. Enkele jaren ik een LP met een flink verkreukelde hoes (wel vervangen, maar alsnog, dat had in een keer goed moeten kunnen gaan als het GOED verpakt was, niet in die waardeloze kartonnen jankvelletjes), en meerdere malen boeken waar de hoes gewoon gescheurd van was, vaak waren er stukjes uitgescheurd die niet in de doos lagen, dus was dit al voor verzending stuk. Wordt blijkbaar niet goed naar gekeken, gewoon zo de doos in en laat de klant er maar weer voor opdraaien om het hele retour proces door te gaan.
VerzendingToch maar gisteren weer geprobeerd, een paar jaar na de vorige keer, om een LP te bestellen. Vandaag binnen, weer zo'n ellendige verpakking, maar eens voorzichtig bekeken. Alles leek OK, toen het nog in de folie zat... Voorzichtig uitgepakt, toch weer deukjes en kreukels net waar de randjes van het folie het bedekte. Erg slecht. Stuur 'm maar weer terug, geef ze nog de kans om me een goede op te sturen, maar dit is zeker de laatste keer Bol.com voor mij!
KlantenserviceUPDATE: Na een nogal lange retourproces nu wéér een LP met kreukels in de platenhoes gekregen. Deze gaat wéér terug, maar nu voor het aankoopbedrag. Nooit meer Bol.com hier, heb mijn review dan ook verlaagd van 2 naar 1 ster.
Beste TechandMusic,
Wat vervelend dat je je bestelling beschadigd ontvangt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Mocht je hier nog verder op in willen gaan, zou je dan een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com? Als je in die e-mail refereert naar dit bericht, wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.
Femke van bol.com