Scherm besteld, geschatte levertijd 2-3 dagen. Zelf contact opgenomen toen deze niet nagekomen was.
Ik begrijp het concept geschatte levertijd, en heb ervaring in retail. De website vermeld wel dat vertragingen "zo snel mogelijk" worden doorgegeven. Wanneer dat is volgens Afuture is mij een raadsel.
Bij contact met klantenservice, doorgekregen dat ipv vrijdag/zaterdag het waarschijnlijk woensdag geleverd wordt.
Die woensdag herhaald het verhaal zich. Geen waarschuwing dat de levertijd niet gehaald wordt, zelfs niet nadat bij controle mij verteld wordt dat die WEL geleverd zal worden op woensdag.
Controle van pakketten gebeurd dus met standaard zinnen ipv wel degelijk na te kijken.
Nieuwe levertijd gezet op "eind deze week" na doorvragen tot de conclusie gekomen dat ze eigenlijk niets weten en slechts schatten. Product geannuleerd wegens onbetrouwbaarheid en gebrek aan transparantie. Dan mag u nu 14 dagen wachten...
Als u het niet weet. Zeg dit dan. met meer transparantie en eerlijkere antwoorden was ik waarschijnlijk klant gebleven, of is het nastreven van korte levertijden op de website belangrijker dan klantentevredenheid?
Ik heb die woensdag 2 keer contact opgenomen met de helpdesk, 1 maal ter bevestiging, waar ik uit concludeerde dat alles ok was, en een tweede maal toen ik geen bevestigingsmail ontving. De persoon die mij antwoordde was dezelfde en was verbaasd dat ik weer contact opnam over het product, omdat hij volgens eigen zeggen niet bevestigd had dat het geleverd ging worden.
Om niets uit te sluiten bestaat er een kans dat ik verkeerd gelezen heb, maar de nieuwe levertijd van *eind deze week* was mij volledig nieuw dus betwijfel ik dit ten zeerste.
TLDR: Producten in stock zullen waarschijnlijk wel in orde zijn, en technisch gezien is contact opnemen met afuture snel en probleemloos, tot in welke mate de helpdesk u inlicht... is voor interpretatie vatbaar.