CAPS

Amateuristische club met een mooie site met scherpe prijzen, maar veel langere levertijden dan aangegeven en van (klanten)service heeft men nog nooit gehoord. Goedkoop bleek duurkoop.

Verzendtijden kloppen niet! Los van dat men eerst intern het verkeerde bestelde, duurde het daarna nog ruim 1,5 week voor ik het juiste artikel thuis had.

Welke klantenservice? Nadat men eerst het verkeerde artikel had besteld, vervolgens ruim de tijd nam om het juiste artikel te leveren, bleek dit ook nog defect. Alleen, als je het in combinatie met andere componenten gebruikt is het natuurlijk altijd de schuld van de andere componenten of je eigen schuld als gebruiker, maar zéker niet de schuld van het product / SiComputers... Aan de telefoon is men zeer vriendelijk en 'zet maar op de mail dan lossen we het op', maar vervolgens stuurt men je via e-mail doodleuk met een kluitje het riet in.

Beste simone22,

Los van het feit dat account van u vandaag is aangemaakt, kan ik geen knoop aan verbinden welke bestelling dit betreft, wilt u zo vriendelijk zijn om de bestelnummer van klacht/situatie te mailen naar info@sicomputers.nl, dan kan ik nalopen hoe de verloop van uw bestelling is gegaan.

De directie

Scorekaart voor CAPS