Tja, we hebben er weer een, artikel op voorraad, bestelling geplaatst, betaald en zou de volgende dag al bij mij op de deurmat liggen. Na 3 dagen toch maar even bellen, geen gehoor, maar na een dag belt een gladde meneer met de mededeling dat het artikel niet geleverd kan worden. Het geld wordt binnen 14 dagen retour gestort. (Waarom niet de volgende dag zeg, ik wacht al 3 dagen en het is toch niet mijn fout dat het artikel met verkeerde voorraad status op de site staat.
VerzendingBlijkbaar heeft men de koppeling voorraad en status niet helemaal in de vingers, ook de stelling geld terug, klant tevreden komt niet voor in het boekje van Whinkel.
Klantenservice16 dagen verder, nog geen geld, status "Bezig met verwerken. Yeah right. Denk dat ik de gladde meneer nog maar eens ga bellen, maar een ding is zeker: Whinkel? Nee, nee voor mij nhooit mheer! Zo behandel je je klanten niet. Om anderen te behoeden voor dit soort praktijken toch maar even melden bij Thuiswinkel Waarborg, zouden mijn voorgangers ook moeten doen. Update 01-03-2017: Na herhaalde chatsessies en e-mail (geen antwoord) nog geen geld gezien.
Update: Na een maand, veel gebel, mailing en gezeur eindelijk het geld retour. Pffftt...