FOKA Superstore

Tevreden over de bestelling en afhandeling. De door mij bestelde TV (Samsung) is officieel geproduceerd is voor een andere regio (duitsland/zwitserland/oostenrijk). Dit resulteert in een aanzienlijk goedkopere prijs. Enig nadeel is dat je niet een Nederlandse CI+ module kunt gebruiken. Dit is voor mij geen probleem en het prijsverschil meer dan waard. Wel moet ik opmerken dat Foka dit veel transparanter op de productpagina had kunnen en moeten zetten naar mijn mening. Telefonisch heeft de klantenservice het wel voor me toegelicht. Het gebruik, de apps etc. zijn gewoon hetzelfde als het Nederlandse typenummer. Ook is beloofd dat de garantie hetzelfde is.

Dag van bestelling gebeld om de aflevering in te plannen, de volgende ochtend bezorgd door een koeriersdienst. Keurig geholpen om de TV binnen nog een trap omhoog te brengen.

Telefonisch nog wat vragen gesteld, prima te woord gestaan en de vragen goed beantwoord.

Scorekaart voor FOKA Superstore