Niks anders dan lof voor dit bedrijf en Freek.
7 Februari een order geplaatst, en netjes op de hoogte gesteld dat dit de 8e geleverd zou worden. De 8e vond ik vervolgens een briefje van UPS dat mijn pakje in de grijze bak (kliko) zou vinden. Echter was de kliko leeg (zaten vieze luiers in) en was het pakketje niet bij de buren afgeleverd. Persoonlijk dacht ik dat de bezorger had afgezien van de kliko vanwege de vieze luiers in de kliko maar de volgende dag vond geen 2e bezorgmoment plaats. Sterker nog op de site van UPS stond afgeleverd!. Inmiddels sloeg lichtelijk de paniek toe en heb alles uitgelegd aan Freek. De communicatie/behulpzaamheid van Freek is een zeldzaamheid waar menig ander bedrijf/persoon een voorbeeld aan kan nemen. Om het verhaal kort te houden, inmiddels is er een nieuw pakket gestuurd en heb ik deze gisteren mogen ontvangen. Freek heeft de kwestie opgenomen met UPS en mag toch hopen dat dit verhaald kan worden op de bezorger/UPS.
Mijn volgende NAS(upgrade) komt hier in ieder geval vandaan. Prijzen zijn daarnaast ook nog eens gunstig.
Mediacenter zorgt ervoor dat het pakket de volgende dag bij je aangeboden wordt mits het op voorraad is.
Vind dat onkunde van bezorgdienst buiten deze beoordeling vallen (zie algemene beoordeling voor verhaal van bezorgdienst)
Zie verhaal over de beoordeling. Problemen met bezorging maar mediacenter heeft geheel de verantwoordelijkheid op zich genomen. Top!