Na een aantal weken al aan zoeken te zijn geweest naar de oplossing van mijn blue screen probleem, ben ik naar Multimedia center gegaan om mijn pc eens grondig na te laten kijken. Echter konden ze na hele grondige tests niks vinden zeiden ze. ze boden mij een herinstallatie van windows aan, wat ik zelf ook al 2 keer gedaan had. Dit had echter ook niet het gewenste effect. Dus ben ik zelf weer verder gaan zoeken.
Na veel zoeken heb ik maar eens geprobeerd wat RAM geheugen er uit te halen en te kijken of het dat misschien was.
Wat blijkt nu , dat 2 RAM geheugen bankjes kapot of niet goed werken.
In iedergeval doet me pc weer wat hij moet doen. Ik heb al vanaf 3 feb geen last meer.
Kan me niet voorstellen dat Multimedia center dit probleem niet heeft kunnen vinden, met het aantal en grondige tests die ze gedaan hebben, zo zeggen ze zelf.
beetje jammer.
De mensen zijn aardig en proberen je te helpen in eerste instantie, echter na mijn probleem worden ze wel wat kortaf .
Edit:
Na het zetten van deze review hebben ze me wel via mail benaderd, om te melden dat ze daadwerkelijk wel alle test gedaan hebben en dat daar niks is uitgekomen.