Ik heb bij deze winkel een lightning usb kabel besteld voor mijn ipad.
Bestelling plaatsen ging makkelijk en de volgende dag al in huis, maar helaas werkte de nieuwe lightningkabel niet naar behoren.
Prima, bestelling volgende dag geleverd en de 2e opnieuw geleverde kabel werkt perfect.
KlantenserviceIk ben snel en vriendelijk te woord gestaan en als de telefoon niet tijdig werd opgenomen werd ik netjes teruggebeld, daar kunnen veel winkels nog iets van leren! 👍
Alleen vind ik het niet netjes dat de klant voor de verzendkosten moet opdraaien bij een niet conform product (oftewel een DOA) terwijl deze retour kosten volgens de wet door de verkoper/winkel gedragen moeten worden ongeacht wat er in hun algemene voorwaarden staat.
(https://webwinkelrecht.nl...et-risico-van-verzending/)
Zodoende zijn de kosten voor deze kabel voor mij € 1,55 duurder uitgevallen. geen gigantisch bedrag maar het gaat om het principe, ik vraag als klant niet om een defecte kabel en deze zou daarom (ook volgens de wet) kostenloos vervangen moeten worden.
Aanvulling: Diamtelecom heeft contact opgenomen en gezegd hiervan geleerd te hebben , daarom in plaats van 2 sterren nu 4 sterren.