Overzichtelijke website. Je kan er snel je weg naar een produkt vinden. De uitgebreide filtermogelijkheden zijn daarbij heel handig.
VerzendingLevering was binnen de op de site vermelde tijdslimiet.
KlantenserviceDe uitstekende service is de reden voor mijn review. Mijn Dell monitor U2713H begon een maandje voor het verstrijken van de garantietermijn kuren te vertonen. In de hoogste resolutie begonnen rode strepen over het scherm te flitsen. Daar de garantie nog net niet verlopen was heb ik toch maar een RMA formulier ingevuld. Binnen een dag kreeg ik een mailtje van Afuture dat de klacht in behandeling was genomen en of ik nog even het Tagnr. en een foto van de schermprobleem kon opsturen. Nog dezelfde dag bevestigden ze dat het inderdaad een defect aan het scherm was en dat ze de monitor bij Dell zouden aanmelden voor garantie.
Daarna bleef het een tijdje stil maar een kleine twee weken later kreeg ik het verheugende bericht van Afuture dat Dell mij de volgende dag een vervangende monitor zou toezenden en een dag later de oude zouden ophalen. De monitor arriveerde inderdaad een dag later en bij uitpakken bleek dat het ook nog eens een nieuwer model was (U2715H).
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben over deze service van Afuture (en natuurlijk ook van Dell!).