Bij veel producten is Afuture een van de goedkoopste webshops. De website zelf vind ik niet de fijnste om op te zoeken, maar deze ziet er basic en overzichtelijk uit. Contactgegevens e.d. zijn makkelijk te vinden vanaf de homepage, wat bij een fatsoenlijke webshop hoort.
VerzendingVerzendingen zijn snel genoeg. Lang niet altijd "vandaag besteld, morgen in huis", maar drie dagen wachten vind ik ook goed genoeg.
Je kan kiezen om je pakket door PostNL of DPD te laten bezorgen, wat een voordeel is als je sterke voorkeur hebt voor een bepaalde bezorger.
De verzonden pakketten zijn altijd in een bruine doos. In die doos zit papier om de lege ruimte om het product op te vullen. Ik vind zelf dit papier fijner dan de meer gebruikelijke plastic luchtzakjes omdat het papier altijd heel blijft.
Ik heb al een aantal keer gebruik moeten maken van de klantenservice, en tot nu toe heb ik alleen nog maar goede ervaringen daarmee gehad.
Een paar maanden geleden had ik een kapotte muis en ik kreeg gelijk een vervangende muis opgestuurd.
Een retour onder koop op afstand afgelopen week duurde langer dan ik gewend was. Na een mailtje te hebben gestuurd met de vraag hoe de retour ervoor staat, kreeg ik als antwoord dat het een kleine fout van hun kant was (kan gebeuren, we blijven nu eenmaal mensen). Wel kreeg ik tot mijn verbazing gelijk een kleine korting op de vervangende aankoop.
Dat is service waar ik niet op heb gerekend, maar waardoor ik Afuture wel aanbeveel bij anderen en er zelf ook zeker klant blijf.