Zeer goede website, overzichtelijk met de acties duidelijk genoteerd.
De zoekfunctie van de website is zeer netjes en de layout van de producten in de lijst is zeer duidelijk waardoor je zonder problemen vind wat bij jouw wensen past.
Na een kort probleempje waarbij de Camera als op voorraad op de website stond maar deze niet verzonden werd een snel berichtje gestuurd en binnen een uurtje kreeg ik duidelijk bericht dat de camera meteen verstuurd zou worden.
Het pakketje was goed verpakt, de doos van de camera en een beetje bubbelplastic om bewegingen en schokken tegen te gaan.
Het enige wat ik op te merken had was dat mijn 750D body in een 750D met kitlens doos kwam met een grote sticker met "BODY" die erop geplakt zat ipv de doos van de daadwerkelijke BODY zoals deze normaal komt.
Verders niks op aan te merken.
Vanwege de systeemfout kwam de camera wel een dag later aan dan had gemoeten dus dat zal ik dan ook bij de levertijd zetten.
De klantenservice is een van de beste die ik heb moeten contacteren de laatste paar maanden, binnen een paar uur reactie en mijn verzending probleem was binnen een paar uur opgelost (lees hiervoor het verzending deel).
Na de vertraging op de verzending door een systeem fout had het systeem de datum ook verkeerd staan op de factuur en een actiecode ontbrak, na een kort berichtje en ongeveer een uurtje of 2 was dit opgelost en had ik de correcte gegevens op een nieuwe factuur.