bol

Heb een router overgenomen van een mede tweaker, helaas mankeert er wat aan het apparaat, Ik heb keurig de factuur gehad en er zit nog meer dan een jaar garantie op. Bol.com weigert te helpen en zegt dat de garantie maar moet opeisen via de oorspronkelijke koper.

Veel te kort af, veel overbodige afwijzende sjabloon teksten die je worden toegestuurd.

Kreeg toevallig ook zo'n standaard bericht met 'we missen je', nou door dit soort acties haal je niemand terug.

Beste 0943,

Lastig als je router defect is. De reden dat de oorspronkelijke koper degene is die de router ter reparatie aan kan bieden is omdat hij/zij over het account beschikt waar die bestelling in geplaatst is. Ik kan het me wel voorstellen dat jet wellicht lastig is om opnieuw in contact te komen met jouw verkoper. Lukt het je niet om met jouw verkoper in contact te komen, stuur dan een email naar klantenservice@bol.com dan gaan we deze zaak even bekijken. Refereer even naar dit bericht.

Jolanda

Scorekaart voor bol