FOKA Superstore

De website is duidelijk en geeft voldoende informatie, maar werkt niet in IE 11. Er is voldoende informatie aanwezig.

Op vrijdagavond een product uit voorraad besteld. De volgende maandag gebeld met de klantenservice wanneer het product verzonden zou worden, immers was de verwachte leverdag de daaropvolgende zaterdag volgens de website. Medewerker had niet direct antwoord en zou mij diezelfde dag per e-mail op de hoogte stellen. Ik heb geen e-mail ontvangen.

De volgende dag weer gebeld met dezelfde vraag wanneer het product verzonden zou worden. Medewerker kon mij wederom geen antwoord geven, zou informeren en mij terugbellen. Wederom heeft men geen contact met mij opgenomen.

Diezelfde avond laat heb ik mijn bestelling geannuleerd en toen pas kwam ik te weten dat het product toch niet op voorraad was.

Goede klantenservice had mij direct op vrijdag geïnformeerd. Redelijke klantenservice had mij in ieder geval terug kunnen bellen, ook als er geen antwoord is. Het is absoluut waardeloos om niets te laten horen.

Scorekaart voor FOKA Superstore