bol

Alle producten die ik van bol.com bestel komen snel in huis. Verder heeft bol.com bijna alles wat ik zoek altijd in huis. Als ik problemen heb met een pakketje, omdat deze bijvoorbeeld niet is aangekomen helpt de klantenservice mij ook helemaal goed.

De meeste producten zijn al de volgende dag binnen. Echter heb ik wel is een pakketje ontvangen met een deukje er in, normaal is dat geen probleem maar die ene keer was dat wel heel erg jammer. Ik heb geen contact opgenomen gehad met bol.com toen omdat ik het desondanks overbodig vond. Als ik het had aangegeven hadden ze het misschien wel opnieuw gestuurd.

Ik vind de klantenservice helemaal top. Toen ik ze aan de telefoon kreeg werd ik super goed geholpen en waren ze beleefd tegen mij. Verder heb ik ook de klantenservice gesproken via mail en dit werd ook professioneel aangepakt. Super tevreden dus!

Beste Peerbam,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review!

Groet,
Imro