Eerst Tweakers, dan shoppen. Bekijk onze selectie van de beste Black Friday-deals en voorkom een miskoop.

PhoneMarket.nl

Februari 2016 een Nexus 5x bij Phonemarket.nl gekocht. De telefoon zelf opgehaald in de winkel. Prima ontvangst en aardige mensen in de winkel. Niets op aan te merken!

Update 31-01-2017:

Telefoon is gister stuk gegaan, telefoon gaat niet meer aan, reageert nergens meer op. Is niet in aanraking geweest met water en is niet gevallen. Na het lezen van de reviews maak ik me een beetje zorgen om de service. Ik zal verdere afhandeling beschrijven in deze review.

Update 03-02-2017
Gister met de telefoon naar de winkel geweest. Probleem uitgelegd aan de medewerker en deze was begripvol. Aardige meneer achter de balie die direct aan de slag ging. We hebben samen de telefoon aangemeld bij Dr Mobile, de onderzoeks- en reparatieservice van LG. Goed geholpen dus. Medewerker waarschuwde wel dat als het een defect aan de batterij is, hier maar een half jaar fabrieksgarantie op zit, dit verbaasde mij.

Update 04-02-2017

Melding van Dr Mobile dat telefoon is ontvangen, telefoon is snel opgestuurd door de winkel, fijn!

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops