Iphone 7 plus gekocht. Na 2 uur in gebruikt begaf die het. Ik zit nu al 4 weken zonder telefoon. Heb gemaild, gebeld, gevloekt en wat dies meer zij. Ze verschuilen zich achter procedures. Afwachten wat Apple zegt. Misschien heb ik 'm wel in het water gegooid thuis? Het ligt niet aan de telefoon dat ie het niet meer doet, maar aan de klant. Dat gevoel krijg je heel sterk. Telefoon moest naar Dynafix en ook daar werken ze zo snel. Ze hebben echt totaal geen boodschap aan de klant. Steken geen poot uit om te helpen. In een van de eerste mails werd nog gezegd dat het bij mij geen 2 weken zou duren. Dynafix en GSMWEB communiceren niet met elkaar, dat is ook zo prettig. Als klant heb je dan ineens met twee bedrijven te maken. Ondertussen schrijven ze wel geld af en gaat wel het abonnement in. Ik heb ook een klacht ingediend bij klachtenkompas, maar van hun kreeg ik al te horen dat GSMWEB nooit reageert op klachten en nu ik hun manier van werken ken begrijp ik dat ook wel. Koop dus nooit een telefoon bij GSMWEB. Als je een maandagochtend model koopt ben je deze weken kwijt.
VerzendingDe verzending was goed en dat is dan ook het enige. Het gaat ze alleen maar om geld te vangen en de rest interesseert ze geen zier
KlantenserviceZe praten met je mee en voor de rest doen ze helemaal niets. Ze zijn afhankelijk van Apple en dan weer van Dynafix. Voor een product dat 2 uur gefunctioneerd heeft moet ik contact opnemen met Dynafix. GSMWEB doet alleen wat als je het zo zat bent dat je uit je dak gaat.