Een Nexus 5X besteld. Die bleek niet leverbaar. Daar moest ik echter zelf diverse keren voor bellen. Niemand leek iets te weten. Gemompel over 'ik moet even op de lijst kijken' en 'hij is onderweg naar het distributiecentrum'. Uiteindelijk bleek (na nog een keer bellen) de telefoon niet leverbaar. Ik kreeg een 'sorry' en de toezegging dat ik mijn geld binnen 2 weken terug zou krijgen. Uiteindelijk kreeg ik een mail dat er 199 op een UserCard gezet was. Kennelijk krijg ik geen geld terug maar aan cadeaubon van die tent?!
3 weken na bestelling dus geen telefoon, geen geld, alleen een hoop telefoontikken met Typhone en een cadeaukaart voor een shop waar ik nooit meer iets koop. In de tussentijd staat mijn order op het klantenportaal nog altijd gewoon open.
De interne systemen van Typhone lijken een rommeltje te zijn. Mensen aan de telefoon zijn getraind om sorry te zeggen en verder niets. Geen enkele impuls om van een probleem een positieve ervaring te maken. Ze zeggen allemaal slaafs sorry (en lijken er zelf ook spijt van te hebben bij Typhone te zijn gaan werken).