4Launch

Heb een bestelling geplaatst voor een kleine pc. Alles was snel leverbaar en voorradig, behalve het moederbord. Hiervoor via chat een keer gevraagd wat de levertijd was en kreeg netjes en snel antwoord hierop.
Desondanks wilde ik enkele dagen later niet nog langer wachten en heb wederom via de chat functie op de site contact opgenomen. Inmiddels had ik zelf al een goed alternatief mobo gevonden welke op voorraad was. Zonder enig probleem is de bestelling meteen aangepast en kon ik het een uurtje later al ophalen (vandaar geen ervaring met de verzending). Super!

2,5 jaar geleden bij 4Launch een microSD kaart aangeschaft, merk Kingston. Inmiddels weinig van verpakking meer over en factuur ook alleen als PDF. RMA aangevraagd en deze werd meteen geaccepteerd. Na het langsbrengen duurde het enkele dagen voordat ik bericht kreeg dat de kaart niet meer te repareren was en dit model niet meer geleverd werd. Kon voor een tegoed een nieuwe uitzoeken. Geen gedoe over leeftijd of missende verpakking!
Heb mijn contact met de klantenservice via email en chat als zeer vlot en positief ervaren.

Scorekaart voor 4Launch