In de afgelopen jaren 4 bestellingen bij 4launch geplaatst. Dat is altijd prima verlopen. Ze hebben genoeg manieren om te contact te leggen buiten enkel maar e-mail, wat ik erg belangrijk vind.
De website is in orde, hoewel het zoeken naar producten op losse termen wel eens onverwachts geen resultaten oplevert. Je moet heel nauwkeurige steekworden gebruiken om te vinden wat je wil. Maar via tweakers pricewatch kom je er vaak ook.
Prijs en voorraad technisch zit het ook wel goed. Ze hebben de meest gangbare producten op voorraad en zijn vaak ook niet heel duur.
Altijd netjes afgeleverde bestellingen gehad met voldoende opvul materiaal.
De laatste bestelling die ik heb gedaan vroeg ik expliciet om een apart aflever moment & dag. Daar werd ook netjes gehoor aan gegeven. Bij veel andere webshops vragen ze daar nog extra opslag op. Top geregeld!
Ik heb 2 keer met de klanten service helaas een RMA afhandeling moeten opstarten. 1 keer vanwege een kapote schijf, die is toen netjes omgeruild.
De andere keer vanwege een moederbord BIOS die incompatible bleek te zijn met de rest van mijn systeem. Dat moederbord heb ik toen retour kunnen sturen en vervolgens (met bijbetaling) een ander bord uit kunnen zoeken.
Het is dus altijd netjes afgehandeld. Reacties op RMA's worden over het algemeen redelijk vlot terug gestuurd.