Whinkel

Op 06-1-2017 een monitor besteld waar bij stond 'voor 11 besteld, volgende dag in huis'.
Netjes mailtjes gekregen dat de betaling rondt was het klaar stond voor de post op de 6e.

7e toch maar even proberen te bellen en mailen voor een track en trace...
Geen gehoor..

9e ook maar even via facebook geprobeerd, hier kreeg ik reactie op, na een paar zinnen heen en weer, besloten ze even te bellen. Netjes.

Monitor was helaas toch niet leverbaar binnen de tijd, en het lag allemaal niet aan hun, als compisatie kreeg ik 13 euro terug. En werdt 12e me nieuwe leverdatum.

Hiervoor ook maar weer even contact gezocht op de 12e, aangezien ik nog steeds geen track en trace code heb ontvangen. De levering had meer vertraging opgelopen en waarschijnlijk 'begin volgende week' pas binnen.
Maar ze gingen de cashback verhogen naar 15 euro voor het ongemak.

14e, monitor netjes binnen. Even gewacht op mijn cachback, 19e toch maar weer even contact gezocht. Zou er uiterlijk maandag (23e) op staan, en je raad het misschien al, geen geld.

Verzending was in de orginele doos van de monitor, geen enkel probleem mee. Echter de gehaalde levertijd was meerdere keren niet gehaald.

Klantenservice doet er alles aan om je op dat moment klant te houden met valse beloftens. Mijn tip, bij een eerste 'onraad' direct geld terug vragen en ergens anders bestellen.

Scorekaart voor Whinkel