VerzendingTelefoon is wel snel geleverd
KlantenserviceIk heb een S7 gekocht en in de kleine letters staat dat ze niet deelnemen aan de samsung promotie actie Fit Gear gratis. Kost me 200 EUR. Als ze dit in de winkelwagen hadden laten zien, had ik de telefoon nooit bij ze gekocht. Ik heb met ze gechat. Weinig begrip en toen gingen ze ook nog onwaarheden vertellen. Ze gaven aan dat hun prijs 200 EUR onder de verkoopprijs zat bij andere webshops en dat is complete onzin. Belsimpel is 1 EUR goedkoper en Coolblue 60 EUR duurder. Erg jammer!
Geachte heer Peters,
Wij begrijpen uiteraard dat u graag van de promotie van Samsung gebruik maakt. Deze werken echter met geselecteerd partijen voor een dergelijke actie. Helaas zijn wij niet geselecteerd voor deze actie door Samsung. Gezien wij weten dat klanten graag van de actie gebruik maken en wij geen geselecteerd partij zijn hebben wij expliciet bij de specificaties van het product dat wij niet geselecteerd zijn voor dergelijke acties. Hierbij is het binnen 30 dagen mogelijk een product te retourneren mocht u dit vooralsnog wensen.
4Launch – Customer Support