Kwam hier terecht na gebruik van vergelijkingssites Tweakers.net en HardwareInfo.nl. Behoorlijk aantal zeer positieve reviews gelezen, maar ook een paar negatieve. Toch de gok gewaagd om hier te bestellen.
Bestelproces ging prima maar helaas was er een klein foutje bij de productinformatie; de manier waarop dit is opgelost (zie klantenservice) verdient alle hulde. Als er iets mis gaat ervaar je pas de echte kwaliteit van de leverancier en dat ging hier prima.
Mijn videokaarthad een levertijd, maar werd netjes binnen de aangegeven termijn geleverd. De gebruikelijke problemen dat de bezorger van PostNL zich niet aan het - door henzelf opgegeven - tijdsvenster houdt, maar daar kan Afuture niets aan doen.
De levering van het vervangende product (zie klantenservice) werd ook binnen de aangeven termijn geleverd.
Helaas stond er een foutje in de productinformatie op de website van Afuture (verkeerde montage bracket) en ik kon het product dus zo niet gebruiken. Gebeld met Afuture en zij gingen er direct mee aan de slag. Dezelfde dag kreeg ik nog een RMA met gratis retourzending en mijn product is (gratis) geüpgraded naar een alternatief wat ik in eerste instantie niet gekozen had omdat deze 20% duurder was. Tevens is de foutieve omschrijving van de website gehaald om toekomstige misverstanden te voorkomen; dat heb ik elders wel eens anders gezien.
Complimenten voor de snelle opvolging en het genereuze vervangingsaanbod.