Complete PC besteld. Diverse shopreviews gelezen, waar de grootste klacht de levertijd is, maar begreep dat dit het business model van SiComputers is. Waarom toch SiComputers. Ze hebben een erg prettige PC configurator op de website, waar je een 3/4-tal suggesties krijgt voor de componenten en tevens de BBG configuratie van tweakers kan bestellen. Wilde ook een Engelse versie van WIn10 (op USB stick) bestellen, maar daar laat de website te wensen over. Was moeilijk (niet?) te vinden en uiteindelijk (voor enkele tientjes extra) bij Microsoft zelf besteld.
Omdat ik een vrij zware processorkoeler had besteld, waarbij gewaarschuwd werd dat dit tijdens transport eventueel het moederbord kan beschadigen, besloten om het systeem zelf af te halen. Binnen twee dagen na de bestelling kreeg ik al een melding dat alles klaar stond, helemaal prima en niet verwacht. Bij afhalen alles netjes verpakt en alle verpakkingen van de componenten met handleidingen en DVD's bijgeleverd. Enkele weken in bezit en geen klachten (dus geen ervaring met klantenservice).