VerzendingIk kreeg mijn laptop defect aan huis geleverd, na dat ik deze besteld had. En na de reparatie kreeg ik het beschadigd terug. Vol krassen en deuken.
KlantenserviceIk heb meneer {-persoonsgegeven verwijderd-} meerdere malen aan de telefoon gesproken, belooft zaken die hij niet nakomt. Ik had de verpakking niet meer van de laptop, maar dat zou niet uitmaken. Ik moest 20 euro betalen voor onderzoekskosten, of het product wel in goede staat ontvangen zou zijn en daarna zou ik een nieuwe laptop krijgen. Ik belde om te checken of mijn laptop goed was aangekomen en vroeg wanneer ik mijn nieuwe laptop zou krijgen. Dhr {-persoonsgegeven verwijderd-} ontkent dat er een afspraak is gemaakt over een nieuwe laptop en de 20 euro die ik zou betalen voor onderzoekskosten, want dat schud ik zomaar uit mijn mouw? Daarna is mijn laptop alsnog ter reparatie opgestuurd, na exact 34 e-mails over en weer over een discussie voor reparatie of een nieuw product krijgen. Na dat ik de laptop binnen had, was het beschadigd met deuken en krassen. Dhr {-persoonsgegeven verwijderd-} geeft aan dat de laptop netjes is binnen gekomen, ondanks dat hij niet niet heeft kunnen zien. En dat er niks gedaan kan worden aan de schade aan de laptop. Ik moest maar naar mijn verzekering gaan. Er is voor mij dus helemaal niks opgelost en ik heb er alleen maar problemen bij gekregen.