Ik heb alleen online besteld, maar tot nu toe zijn de ervaringen prima vooral met de klantenservice. Ook de sfeer en hulpvaardigheid in de Amsterdamse Foka winkel (Kamera-Express) was prima. Medewerkers weten duidelijk waar ze over praten en als ze iets niet weten zeggen ze het ook. Het is een zaak waar ik vertrouwen in heb. Iets meer winkels waar een dwarsdoorsnede van het assortiment staat zou ik wel fijn vinden...
VerzendingProducten die ik nu via Foka besteld heb kwamen, snel, goed verpakt en zoals omschreven binnen, track en trace werkte ook prima. Distributie lijkt dus prima op orde.
KlantenserviceJe leert een merk of winkel pas écht kennen als je met een probleem geconfronteerd wordt. In ons geval voldeed een bij Foka aangeschafte Philips TV niet aan de specificaties, ook na 10 maanden updaten niet.
Foka heeft van meet af aan begrip getoond en heeft een oplossingsgerichte houding gehouden, zelfs toen Philips halsstarrig bleef weigeren compensatie/omruiling te bieden voor een niet waargemaakte claim uit de handleiding.
Foka heeft zich betrouwbaar, oplossingsgericht en fair opgesteld in de tijd dat dit speelde en ik vind dat reden genoeg om een keer een 'uitstekend uit te delen.
Op deze weg doorgaan dan blijven klanten terugkomen.