Ik ben kort geleden een thumbstick van de XBox One Elite controller kwijt geraakt, waarschijnlijk lag hij op een erg ongelukkig moment op de grond terwijl ik de stofzuiger er door had gehaald. Ik heb toen eerst Microsoft gebeld om het op te lossen maar die verwezen mij na een paar websites toch terug naar het bedrijf waar ik het product had gekocht.
Ik heb gamegear gemaild met mijn ordernummer en informatie omtrent de verloren thumbstick (de kleine conclave thumbstick) en heb toen een antwoord gekregen dat ze gingen vragen aan de leverancier of hun een kleine concave van een defect/rma exemplaar mochten verzenden als vervanging, dezelfde dag nog gehoord gekregen dat ik een verzendbevestiging kon verwachten.
De levering ging goed, vrijwel binnen 24 uur binnen gekregen vanaf de tracktrace.
KlantenserviceEr werd supersnel geantwoord op mijn vraag, wat ook nog eens 100% mijn eigen fout is; het kwijt raken van de thumbstick, en dan krijg ik nog vóór het weekend kosteloos een nieuwe thumbstick. De klantenservice is tevens erg menselijk, geen robot antwoorden.