De prijzen van de producten zijn interessant, maar daar houdt het ook op. Service kennen ze niet.
Een directe betaalmethode (bankkaart/creditcard/PayPal) kan je niet gebruiken zonder een extra % toeslag te betalen. Een overschrijving is wel mogelijk...
Een bewijs van overschrijving accepteren ze niet, dus moet je geduld uitoefenen.
Ik kreeg geen verzendbevestiging. Ze sturen wel een factuur op. Omdat je garantie gekoppeld is aan de factuurdatum vond ik dit niet kunnen, ik had de producten nog niet ontvangst genomen. Ik vroeg vriendelijk om de factuurdatum aan te passen, maar dit is "niet mogelijk".
Ik heb de bestelling geweigerd aan de deur. Toekomstige bestellingen doe ik wel bij {-concurrenten verwijderd-}
Beste Jenthe Huysmans, jammer dat U er zo over denkt. We hebben aangegeven dat de factuur op 10-01 geregistreerd staat. Dat is de datum waarop het bedrag bij ons is bijgeschreven, dat is een automatisch proces. Daarnaast zijn er aan het betalen met creditcard e.d. nu eenmaal kosten verboden, meerdere webshops berekenen deze kosten door en sommigen ook niet. Wij zijn genoodzaakt dit wel te doen, we hebben de 3% kosten al gereduceerd tot 1,7% dus we dragen al een deel bij.
Jammer dat we u niet hebben kunnen overtuigen van onze goede service en kennis van zaken, wellicht tot ziens