Net als de meeste webwinkels kun je gewoon vinden wat je zoekt en afrekenen. Actiehunt onderscheidt zich daarin niet van andere webwinkels en dat is ook prima. Alleen oppassen dat je geen gebruikte keys krijgt want dat gebeurd ook. Helaas wordt er slecht gereageerd dus ben je zomaar je geld kwijt.
VerzendingNa betaling had ik de bestelde Windows 8.1 Pro keys vrij snel in mijn mailbox staan.
KlantenserviceIk had voor 2 builds nieuwe windows 8.1. keys nodig. De builds had ik rond de kerst als cadeau beloofd en ik had nog niet alle hardware ervoor bij elkaar dus ik heb de keys pas later geactiveerd. Echter één van de keys bleek te niet te activeren te zijn. Ik heb nu tweemaal een mail hierover gezonden en tot op heden geen antwoord ontvangen. Eerste mail heb ik na de jaarwisseling gestuurd dus dat vergeef ik ze nog wel maar een later gestuurde reminder niet beantwoorden vind ik niet professioneel.
NB. na het uitblijven van enige reactie heb ik mijn review aangepast. Dit is geen goed bedrijf om iets bij aan te schaffen.