Knaldeals.com

Ik schrijf niet snel een referentie, maar Knaldeals verdient zeker een positieve referentie van mij! Had een klacht over een product die niet naar behoren werkte, en deze werd, na kort overleg, meteen vervangen, dezelfde dag nog verzonden. Maar wat ik nog het meest waardeerde was het gesprek, ik voelde me echt als een gewaardeerde klant en dat men mijn klacht oprecht serieus namen en wilde oplossen.

Levering was super snel, en ook de nieuwe levering werd dezelfde dag nog verzonden. Echt super service.

Ik had een klacht, en zij hebben dit super snel opgelost, ik weet zeker dat ieder ander webshop de schuld op mij hadden geschoven (met de klacht die ik had), Knaldeals kon dat ook makkelijk doen, maar toch namen Knaldeals mijn klacht serieus, en na het sturen van een foto kwamen zij al binnen een half uur met een gepaste oplossing. Ook het gesprek was zeer aangenaam, mijn klacht werd meteen begrepen.

Scorekaart voor Knaldeals.com